УДК 597.0/5—14

pdf35

ГІСТОЛОГІЧНА ОЦІНКА СТУПЕНЯ ВПЛИВУ СКЛАДУ КОРМІВ НА ІНТЕР’ЄРНІ ПОКАЗНИКИ РИБ
(на прикладі м’язової тканини)

М. С. Козій, Херсонський держаний аграрний університет, м. Херсон
І. М. Шерман,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Херсонський держаний аграрний університет, м. Херсон

Показано результати оцінки впливу складу корму на формування міометричної мускулатури в коропа лускатого. Вивчено динаміку росту червоного й білого м’яза.

ЛІТЕРАТУРА
1. Богерук А.К., Маслова Н.И. Рыбоводно-биологическая оценка продуктивных качеств племенных рыб (на примере карпа). — М.: ФГНЦ “Росинформагротех”, 2002. — С. 39–40.
2. Гилберт С. Биология развития. — М.: Мир, 1994. — Т. 2. — 235 с.
3. Козий М.С. Оценка современного состояния гистологической техники и пути усовершенствования изучения ихтиофауны: [монография] / М.С. Козий. — Херсон: Олди-плюс, 2009. — 310 с.